Wie is de Hus?

Dit domein vervalt per 1-1-2024.

Wie zijn wij?
Ik ben Petra Snijders. Samen met mijn echtgenoot die mij assistentie verleent
buiten zijn eigen werk om ben ik werkzaam als gediplomeerd en gecertificeerd Hus (hondenuitlaatservice) gevolgd bij de Martin Gaus Academie) en woonachtig te Oosterheem, Zoetermeer. Zowel Ton als ik hebben al sinds onze jeugd een groot hart voor honden. Deze liefde is nog groter geworden nadat we besloten om zelf honden te nemen.

De liefde voor onze honden Sammy, Boedha en kleine Max staat bij ons op nr 1.
Uit eigen ervaring weten wij dat het absoluut niet makkelijk is om je hond uit handen te geven omdat ze voor ons min of meer “de kindjes”zijn. Hierdoor is Hus-Oosterheem door ontstaan. Meer tijd met onze hondjes door kunnen brengen en andere hondenbezitters de kans te kunnen geven om deze hondjes met ons mee te geven zodat wij deze hondjes heerlijk uit kunnen laten in het bos, strand of dat we lekker wandelen met ze.

Bewaren