Links

Dit domein vervalt per 1-1-2024.

Belangrijk om te weten:

Calamiteitenprotocol
Autopech:
Bij pech met een vervoersmiddel is er te allen tijde binnen een half uur tot een uur vervangend vervoer beschikbaar. Het vervoersmiddel met pech is verzekerd en zal naar een garage worden afgesleept.

Warmte:
De hondenuit-laatservice zorgt er in ieder geval voor dat er te allen tijde voldoende bescherming aanwezig is voor de honden om oververhitting of onderkoeling tegen te gaan.

Bijtincident:
Bij een bijtincident worden de betrokken honden in eerste instantie geïsoleerd en nagekeken op verwondingen, wanneer noodzakelijk rijden wij direct door naar een beschikbare dierenarts. Wij stellen de betrokken eigenaren zo spoedig mogelijk op de hoogte van het incident en overleggen enkel indien mogelijk alvorens naar een Dierenarts te rijden. Wij hebben hierover afspraken gemaakt met dierenartspraktijk……..

Verwonding of ongemak:
Doordat wij de honden dagelijks of wekelijks zien vallen verandering in gedrag maar ook in lichaamshouding op, ongemak of een verwonding zullen wij opmerken en na constatering hiervan dit melden bij de eigenaar. Eventueel in overleg met de eigenaar kunnen wij naar een dierenarts gaan.

Vermissing:
Tijdens vervoer zetten we de track & traces in voor honden van Buitenlandse afkomst, met een enorm jachtinstinct of honden die angstiger zijn aangelegd. Mocht er onverhoopt een hond vermist raken, handelen wij als volgt; Wij trachten de hond zelf te vinden, maar contacten direct de eigenaren, vervolgens maken we een melding bij alle omliggende Dierenambulances, we plaatsen een oproep op social media en schakelen eventueel een zoekteam in.

 

Algemene-voorwaarden-Hus-Oosterheem-per-01012022-KvK.pdf

Klachtenprotocol Honden-uitlaatservice Oosterheem

Trimsalon ijdelsnuit
Dierenbescherming

Dierenambulance Landelijk 0900-0245

Dierenambulance Den Haag 070-328 28 28
Spoedkliniek voor dieren Zuid-Holland (Delft) 085-483 13 00
let op per 1-1-2018 is de locatie en telefoonnummer gewijzigd:

Frijdastraat 20 c, 2288 EZ Rijswijk · 13,79 km
085 483 1300

Mededeling Hoog-risico-honden:
Voor de veiligheid van onze roedel nemen wij geen Hoog Risico-honden mee.